Om Botox

All behandling av Botox og Restylane utføres av Ilse Hjørnevik. Hun er spesialutdannet sykepleier tilknyttet Prinsesseklinikken. Kontakt oss gjerne for mer info og priser.

Botoxbehandling (per område) kr 1900,-

Hva er Botox?

Botox er et legemiddel som består av botulinum-toxin Type A som lages av Clostridium botulinum-bakterien. Preparatet er godkjent til behandling av enkelte rynker i ansiktet. I USA ble det i 2007 utført over fire millioner Botox-behandlinger. Dette gjør dette til den vanligste kosmetiske behandlingen i USA!

Når kan jeg forvente resultater?

Botox gir synlige resultater i løpet av et par dager, full effekt etter 12 dager. Varighet av botox er 3 til 5 mnd. Ved gjentatte behandlinger, virker Botox lengre for gang.

Botox gjør at du fortsatt kan smile, se overasket ut, ha din normale mimikk, uten dype furer og fine linjer. Huden din glattes ut.

Botox er en generell trygg og meget effektivt behandlings metode.

Slik fungerer behandling med Botox

Botox blokkerer nerveimpulser til små ansiktsmuskler og hemmer bevegelsen av disse. Det settes i meget små mengder med en tynn spiss. Selve behandlingen er over på kort tid og det er sjelden særlig vondt. Det er gunstig å bevege de musklene man har behandlet de første timene etter behandlingen slik at virkestoffet fordeler seg litt i muskelen. Det tar 2-3 dager før Botox begynner å virke og 7-12 dager før man ser full effekt av behandlingen.